ByteFEST 2020 - ERROR SARS-CoV-2

10. 08. 2020 Novinky

Sedím tady u klávesnice, zírám na prázdný list a přemýšlím jak začít tuhle novinku.

Vždycky jsem si říkal, že pro ByteFest udělám maximum, aby tahle skvělá akce nám dovolila se každý rok společně potkat nad krásným koníčkem, který nás spojuje a společně se pobavit během vždy tak krátkého víkendu.

Letos nás bohužel okolnosti kolem koronaviru donutily akci odložit.

Byla to dlouhá diskuze a já jsem pořád doufal, že to tak nedopadne a že se vše zlepší. Bohužel situace v ČR ani ve světě se nelepší, nikdo už si ani není jistý co se stane zítra, co nám zakážou, co se zpřísní. Neradi bychom se dostali do situace, kdy nám například těsně před akcí sníží počet návštěvníků na 50, 10 ... jak potom rozhodnout, kdo může na ByteFestu být a kdo již má smůlu? Také v první řadě musíme myslet na své zdraví, máme rodiny a nikdo z nás by se určitě nechtěl dostat do situace, kdy si domů přiveze "nežádoucí" dárek.

I pro mě je to velmi nepříjemná zpráva, je to jako kudlou přímo do srdce. Trošku pořád věřím na zázrak, že se vše srovná a třeba se ještě vše povede. Ale to je jen moje velké přání a doufání. Sledujte dál naše stránky, informace na fóru, sociálních sítích a věřím, že nám zachováte přízeň.

Samozřejmě, že rád přivítám i Vaše komentáře, jaký na to máte názor.

S velkou lítostí,
Fery