Byt(e)FEST 2020 / 9.-11.10.2020

04. 10. 2020 Novinky

Termín letošního ByteFestu již klepe na dveře. Již příští víkend jsme se měli společně setkat v Praze a oslavit svátek našich historických klenotů. Spousta z nás (včetně mě) měla určitě naplánovanou dovolenou dlouho dopředu, ale bohužel nějaký lump, který není ani vidět, nám úplně překazil všechny plány. Ale my se nedáme!

Proto mám na Vás všechny velkou prosbu:

Pusťme ByteFEST 2020 domů!

Pojďme si příští víkend udělat každý svůj ByteFEST doma. Odvezte nebo odešlete rodiny, partnery, spolubydlící k rodičům, babičkám, dědečkům, ke známým nebo někam na výlet. Nakupte si domů tekutiny, jídlo nebo připravte telefon na dovoz pizzy. Připravte si stůl a pohodlné sezení a vylovte své opečovávané "retro" stroje. Udělejme si v obýváku každý svůj ByteFEST a pojďme strávit následující víkend se svými 8(16)-ti bity. Jestli máte v okolí přátele se stejným koníčkem, pozvěte je k sobě domů, omezení je na 10 lidí. V Plzni již připravuji první Byte-home-FEST pro 10 lidí. Během víkendu budeme online a rád si se všemi popovídám po telefonu nebo online (když vymyslíme jak a přes co), a případně zkusíme i nějaký online stream.

Ukážeme tomu korona-ničiteli-akcí, že nás nerozhodí.

Samozřejmě mysleme i na své zdraví a vše s rozumem. Jestli někdo má příznaky nebo se setkal s někým "pozitivním", tak prosím zůstaňte sami doma a s ostatními si raději jen zavolejte nebo "zavideokonferujte".

Posílejte mi svoje fotky, jak a nad čím budete trávit následující víkend, pochlubte se ostatním a sdílejte zážitky.

Díky všem za podporu ByteFESTu.

PS: Sledujte dál stránky a sociální média, budu publikovat informace, jak se nám s prvním domácím ByteFESTem daří.

PPS: Jestli máte někdo zkušenosti s videokonferencemi, ozvěte se mi prosím.