Akce 2021 ?

23. 02. 2021 Novinky

Co nás čeká v roce 2021 ?

Tak nám pomalu utekl druhý měsíc z nového roku 2021 a situace se pořád nějak nelepší. Pořád nám tady řádí ten šotek, který nás drží doma. Vůbec jsem nečekal, že všechny ty přísná omezení budeme mít ještě v tomto roce. A co je pro mě horší, že vůbec nevidím nějaké zlepšení a ani vůbec nevím co si můžeme v letošním roce dovolit plánovat.

Jako první v roce vždy bývala oblíbená akce Forever party, ale ta určitě v obvyklém termínu nebude. Ani nevím, jestli bude alospoň nějaká online varianta. Velká škoda. :(

Další velkou akcí je Revision Party v Neměcku. Tato akce se konná vždy na Velikonoce. Loňský ročník byl online. Tak jsem si říkal, jak Revision party 2021 už bude v pohodě a na živo, ale i ta nebude. Letos bude Revision opět pouze online. Tak můžete aspoň kouknout na https://2021.revision-party.net/start .

Moc rád bych už se s Vámi všemi viděl na nějaké "živé" akci. Nepřestávám věřit, že se to musí jednou zlomit a všeho toho "nesmyslu" se zbavíme. Doufám, že jste všichni v pořádku a zdraví. (Ano, bohužel i špatné věci se stali, ale o těch já moc psát neumím, avšak moc mě to mrzí).

Tak se všichni držte, ByteFEST je s Vámi a těším se, až se znovu vše vrátí do starých kolejí! To bude jízda! :)

Fery