ByteFEST narozeniny

05. 02. 2024 Novinky

ByteFEST slaví 19-té narozeniny!

Dnes 5.2.2024 je tomu přesně 19 let od prvního ByteFESTu s oficiálním názvem.

Všem moc děkujeme za přízeň a podporu této naší akce. Moc si Vážím všech, co nás každoročně podporují a navštěvují ByteFEST. Akce se sice z února přesunula na podzim na říjen, ale i tak už je to hezkých několik společných let. Za tu dobu jsme toho dost prožili. Po prvním ročníku na VŠMIE se akce přesunula na Smíchov. Myslím, že Smíchovské prostory i nádražní kolorit zanechaly vzpomínky u mnoho z nás. Velké díky za tyto prostory patří Tomsoftovi, který je zajistil a bohužel již na nás dohlíží jen shora. Ale věřím, že je na ByteFEST stále pyšný a že to děláme i nadále dobře. Další velký milník bylo ukončení možnosti pronájmu na Smíchově, které přišlo v roce 2020 a s ním i neoblíbený covid. V tomto roce jsme si bohužel museli odepřít i osobní setkání a přestěhovat se do našich obýváků a udělat si pouze lokální Byt(e)FESTy a společně se vidět pouze vzdáleně přes internet. Osobně jsme se opět viděli v roce 2021, a to již v nových prostorách v Toulcově dvoře. Bohužel dorazil i nikým nezván covid a nepěkně se nám tady vyřádil. Ale snad nakonec vše dobře dopadlo a všichni jsme se s ním poprali. Další dva roky se v nových prostorách myslím již vydařili lépe a lépe.

Máme před sebou další ročník s číslovkou 2024. Letos opět bude akce čtyřdenní, od pátku až do pondělí (včetně, v pondělí je státní svátek) a tak si to můžeme naplno užít. Opět se snažíme připravit akci co nejlépe, včetně bydlení, jídla i dalšího. Moc se na všechny těším.

Moc bych chtěl také poděkovat všem co pomohli, jak svými silami, tak například i finančně.

Velký dík samozřejmě patří těm, co vozí svoje krásné staré stroje na ukázku.

Chceme a děláme vše pro to, aby ByteFEST byl pro nás akcí, kterou si bezvadně užijeme. Kdyby Vás cokoliv napadlo, co by stálo za zlepšení, napište. Vím, že máme dost restů, hlavně co se týká záznamů přednášek a nebojte, taky mě to hodně trápí a moc rád bych s tím něco dělal. Ale uvidíme, třeba se najde někdo šikovný mezi Vámi, kdo pomůže. Nebo třeba štědrý sponzor, díky kterému si najmeme nějakou profi firmu. :) A určitě se nebudeme bránit další pomoci kohokoliv z Vás.

Tak přeji ByteFESTu mnoho dalších úspěšných let!