Akce - březen 2024

08. 03. 2024 Novinky

Pomalu se nám blíží jaro, kdy se nám příroda hezky probouzí do "života". Já mám jaro hrozně rád a letos to vypadá, že nejsem sám. Máme před sebou měsíc březen a když se podívám co se děje na scéně, tak z toho mám radost. Tak se s Vámi podělím, které březnové akce mě oslovily a rád bych se jich zúčastnil.

15.3. - 17.3.2024 - FOReVER 8-bit underground [22nd edition]

forever.zeroteam.sk

Již za týden se koná skvělá party na Slovensku. Po covidové odmlce se loni vrátila akce do normálního stavu. Změnilo se jen místo a Forever se nyní koná v Suché nad Parnou kousek od Trnavy. Loni se myslím návrat povedl v té nejlepší formě. Místa na sále došla velmi rychle a účast byla hojná. Kromě účastníků z Čech a Slovenska dorazila i silná skupina z Polska. Myslím, že většinu také přikvapil velký počet kvalitních příspěvků a rozhodování o vítězích nebylo snadné. Přehled zde: http://forever.zeroteam.sk/history21.htm Když se podívám na letošní guest-list, tak to vypadá opět na velmi "našláplou" akci. Tak držím organizátorům palce a těším se, že se na akci uvidíme.

Foto 2509,

22.3. – 24.3. 2024 - Resetkání 2024

www.resetkani.eu

Další březnová akce, Resetkání, se koná čtvrtý březnový víkend v Brně. Jedná se o setkání příznivců nejlepšího počítače všech dob a tím je ... ano, AMIGA !!! Akce Resetkání se v novém formátu představila loni, ale je to pokračování již velmi známé a super party. Akce se nyní koná v Centru denních služeb pro sluchově postižené – Vodova 35, Brno – Královo Pole. Loni jsme prostory poprvé otestovali a za mě naprostá spokojenost. Vše co bylo potřeba je na místě, tak nám opět nebude nic bránit tomu si pořádně užít naše vymazlené Amigy. Moc se na všechny těším a bude to super!

Foto 2510,

29.3. - 1.4.2024 - Revision Party 2024

2024.revision-party.net

A nakonec to nejlepší? Dostávám se k poslední březnové akci a tím je Revison Party v Německu. Akce se také druhým rokem vrátila, po covidové době, do normálu. Tak kdo nevíte, jak strávit Velikonoce, můžete se vydat na výlet do Saarbruckenu do Německa. Tahle akce je opravdu jiný zážitek ... 4 dny s minimem spánku, nekonečnou dávkou kafe, obří plátno + zvuk a cca 900 lidí na jedné akci! Opět chystáme českou výpravu a několik posledních let členové osádky dokázali, že i naše malá republika dokáže přispět skvělými příspěvky, a dokonce i urvat nějaké ceny. Těším se na další nové zážitky (Jolokia, portské, duc-duc spaní, curry wurst ....). A jestli někdo váháte, jestli navštívit nějakou opravdovou DEMOPARTY, tak tady máte příležitost. Neváhejte a jeďte!

Foto 2512,

Foto 2511,