ByteFEST 2018

09. 12. 2018 Řočníky

Další ByteFEST je za námi. Chtěl bych moc poděkovat všem co dorazili, účast byla hojná a vše proběhlo v klidu a pohodě. Stoly opět přetékaly a prohýbaly se pod tíhou dovezených "strojů". Opět bylo k vidění spousty krásných počítačů, příslušenství, programů, her i dalšího. 

Chtěl bych také poděkovat všem partnerům. Arcade hry za dovezení tři automatů, které byly po celý víkend k dispozici všem úřastníkům i návštěvníkům. Zvláště unikátní Pong slavil úspěch. Dále patří poděkování Muzeum her, za koutek s historickými konzolemi, které byly opět zapůjčené na celý víkend a mohl je kdokoliv vyzkoušet. Firmě eHammnet patří poděkování za poskytnutí internetu pro všechny. Dále děkujeme herně virtuální reality Avatar a SCORE za ceny do tomboly. Do tomboly přispěli i někteří z nás, Poison daroval CD s vlatní hudbou, zajímavé ceny darovail i Factor6. Dále děkuji firmě VEJO za zajištění sobotního občerstvení včetně obsluhy (ne, nahoře bez nebyla). A samorřejmně patří velké poděkování DVI za zapůjčení stolů a židlí. A také patří poděkování SŽDC za pronájem prostor a příslušenství, hlavně za stále příznivou "ne pražskou" cenu.

Co mně na letošní akci hodně mrzelo byla moje hlasová indispozice. Podcenil jsem trošku počasí a při čtvrtečním stěhování a přípravě akce jsem prochadnul. V pátek ráno jsem se probudil bez hlasu. Tak jsem si se všemi nemohl moct popovídat a i moderování byl docela boj. Tím větší díky patří všem přednášejícím za super přednášky. Svojí jsem musel zrušit, stejně nebyla na téma a ani nevím jestli by byl zájem.

Závěrem tedy ještě jednou všem děkuji, podle mně se i letošní ročník povedl. Na příští rok nás čeká velká výzva, Smíchovské nádraží čeká velká rekonstrukce a prostory již asi nebudou k dispozici. Tímto bych chtěl všechny požádat, jestli máte nějaký tip na nové prostory, prosím, ozvěte se.